måndag 16 mars 2009

I väntan på vadå?

Någon gång innan jul lade vår diskmaskin av. Den tog helt enkelt inte in vatten. Mr Handyman trixade lite och kom fram till att om man hällde i några liter vatten i diskmaskinen vid rätt tillfällen, så kunde man ändå köra den. I väntan på reparation alltså. Så någon gång efter jul lade programvredet också av. Då fick man handdiska. I väntan på reparation alltså.

Efter några veckors handdiskande började vi fundera över en helt ny diskmaskin. Innan man köper en ny måste terrängen sonderas och bla bla bla. Terrängen var svårtillgänglig och det var så många bla. Igår fick vi ett infall och provstartade diskmaskinen. Den har självläkt! Nu kan man maskindiska! I väntan på en ny alltså!

2 kommentarer:

  1. Mr Handyman är gift med Mrs Handyman. En fullkomligt fantastisk kvinna med väl utvecklad selektiv hörsel som till och med kan filtrera och omvandla inkommande ljud så att det låter som bla bla bla. Efter decenium av noggranna och omfattande vetenskapliga studier har Mr Handyman konstaterat att omvandlingsmekanismerna triggas av specifika nyckelord. Så som tenik eller terräng alltså...
    /Mr Handyman

    SvaraRadera
  2. Värsta tomtefasonerna hon kör med, den där Mrs Handyman! Tror mig aldrig ha träffat henne. Hon kikar säkert bara in medan jag köper tidningen.

    SvaraRadera