torsdag 11 november 2010

What MacGyver did this month

Arga snickarens beräkningar skrämde upp oss rätt rejält. Läskigare än en skräckfilm ;-)!

  • Sovrumstapeten är beställd från Engelska tapetmagasinet. Jag mailade igår för att få hjälp att räkna ut tapetåtgången. Supersnabbt svar! En halltapet fick hänga med i beställningen. Det tog bara en månad att ta itu med beställningen....
  • Vi har åtminstone köpt hem längre sladdar till kökslamporna. Vi råkade även spontanköpa en snygg svart taklampa till halva priset. Vet inte exakt vart den ska hänga än, kanske hos barn nr 2.
  • Hallgarderoben är klar! Det blev tråkig men effektiv Elfa-förvaring.
  • Taket är färdigmålat på kontoret/gästrummet. Spärrfärg och vanlig takfärg. Tapeterna är beställda. Fototapeten från Mr Perswall ska jag hämta imorgon.
  • Elektriker ska komma och fixa all el på vinden/översta våningen/tredje våningen. Vi är rätt oense om exakt vad det våningsplanet bör kallas.
  • osv, mm, osv återstår att fixa

4 kommentarer:

  1. Jag har spanat på Mr Perswalls tapeter en tid. Snygga grejer! Vilken har ni valt?

    SvaraRadera
  2. Svartvita bilden "Sitting in a tree"! Tyvärr gick stora delar av lördagen åt till stora vintersko-och-kläd-inköpardagen.

    SvaraRadera
  3. Och här gnäller jag om min köksröra! Mrs J with boys - bra jobbat!!!!

    SvaraRadera
  4. Ska bli kul att se ert kök efter röran! Vi har bestämt att sovrum och kontor SKA vara klara innan jul. I värsta fall kan jag bortse från tak- och golvlister ;-)

    SvaraRadera