onsdag 9 februari 2011

Meet Benny the Lindy Pig!


Benny har äntligen fått en ny tröja (makens gamla strumpa)! De yngre två sönerna tyckte att Benny såg ut som pappa gör när han ska dansa lindy hop och hämtade en keps åt Benny. Meet Benny the Lindy Pig! Egentligen hade Benny tänkt följa med och dansa live härom veckan, men han fegade ur och försvann i sista ögonblicket. Blyghet, trodde ägaren.

Barn nr 3 fick Benny på sin tvåårsdag av farmor och farfar. I begynnelsen hade Benny Lortgris blekgröna hängselshorts, men de är för länge sedan utslitna. Även Bennys hud börjar bli rätt tunn och sliten. Han är numer snarare gråsa än rosa. Vi insåg tidigt Bennys betydelse och försökte skaffa en reserv-Benny. Farmodern återvände tom till födelseorten, en liten bergsby i Provence, för att skaffa en till. Förgäves.

En gång försvann Benny på Jysk. Vi hittade honom i kassan, där några främlingar försökte köpa honom. Efter det äventyret fick Benny en namnlapp i brallan. När Benny blir stor vill han bli en polisgris. Därför har han i flera år önskat sig en polisuniform. Hur pysslig jag än må vara, har jag hittills slingrat mig undan det projektet.

2 kommentarer:

  1. Ah, dessa olika gosedjur som man har hållt reda på.... vi förlorade en Findus (kattdockan du vet) på Legoland, saknade honom inte (!) förrän vi såg han sitta och vänta på oss på en soptunna vid utgången efter en lååång dags besök!!! =stor Glädje!

    SvaraRadera
  2. Oh ja! Ett tag släpade barn nr 2 på en Mamma Mu. Benny är den som hade varit svårast att ersätta vid ett ev försvinnande

    SvaraRadera