tisdag 18 maj 2010

Två veckor till trädet

Bara två veckor kvar och allt verkar lovande med huset. Eller snarare, allt verkade lovande tills idag. Köket är en vecka försenat. Stora delar av köket är redan på plats, men vi gjorde vissa ändringar och kompletteringar. Vi beställde bla en ny bänkskiva till köket. Utan bänkskiva kan inte spishällen monteras in. Utan bänkskiva kan de inte kakla och sätta upp köksfläkten.

Det är flera olika snubbar med ansvar för olika områden i huset; snickarsnubben, elektrikersnubben, vitvarusnubben, målarsnubben mfl. Alla har varit väldigt proffsiga och hjälpsamma, förutom kökssnubben. Vi är jävligt less på kökssnubben. Han verkade inte ens veta vad han sålde och varför. Det tog sjukt lång tid att ens få en offert från honom och så har han inte ens sett till att leveransen sker i tid. Idag ringde maken upp själva köksleverantören, som tydligen inte ens fått veta att leveransen var brådskande. Hade de fått veta, så hade det gått att ordna.

Vi har ugn, micro och kan möjligen låna kokplattor. Har inte den minsta lust att skjuta upp flytten i en vecka pga köksbrist. Jag är trött, sur och tänker aldrig handla på byggvaruhuset där kökssnubben jobbar någonsin igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar