onsdag 13 oktober 2010

En ny familjemedlem

Vi har haft svågern på besök i några dagar. Han gjorde en välbehövlig insats och byggde klart sängen åt barn nr 2. Köksskåpen från Ikea ligger inte längre i kartonger under sängen och samlar damm, utan är monterade med sängen uppepå.

Barn nr 4 upplyste favvofarbrorn (de har förvisso bara en...) om de ascoola betonglejonen som fanns på Plantagen. Det tyckte favvofarbrorn var askul, så de åkte iväg och köpte ett som inflyttningspresent. Bara det att maken tycker att lejonet är förskräckligt fult. Innan blev han glad när han kom hem och såg fina framsidan. Nu blir han bara kräkfärdig. Jag hoppas att hans fokus kanske flyttas från slagbord till betonglejon ;-) Det finns en viss risk att lejonet åker tillbaka, men det får maken fixa själv i så fall. Jag fick minsann fixa hem slagbordet själv.

Lejonet har ännu inget namn. Vi försökte hitta på ett namn som lät kinesiskt. Tjing Tjong Betong kanske? Eller bara Kent. Ev med Slark framför.

3 kommentarer:

  1. Lejonkungen är inte så fantasifullt men kanske det finns namn att låna från filmen med samma namn? Eller döpa det efter favvofarbrorn ;)

    SvaraRadera
  2. He he he, finns alltid folk i ens närhet som tycker sådant är lustigt...jag tycker lejonet ser ut att heta günther! Och vad heter du på FB då?

    SvaraRadera
  3. Librarybeth: Vore förstås kul att namnge efter favvofarbrorn...

    Molly: Haha, Günther var ju riktigt bra! Mailar dig om FB.

    SvaraRadera