torsdag 29 september 2011

Dagens dubbel

Sötsur funderar över modebloggarnas proffsfotade top-notch outfits. Jag har också funderat över att det ofta ser så photoshoppat, arrangerat och ospontant ut. Så jag bjuder på en dagens outfit från den verkliga världen, fotat av barn nr 1 medan riset kokade klart. Av de fem bilder han tog var det här den enda som var så pass skarp att mina ben inte såg sjösjuka ut. Han fick order om att kapa bort huvudet, vilket gör att jag ser butchigt bredaxlad ut.

Dagens dubbel således; skotskrutiga ben och thailändsk fiskgryta. Barn nr 4 och jag fiskade upp all spenat ur grytan och övriga söner fiskade upp fisk.

Det rutiga bältet hittade jag på Vero Moda förra veckan. Handen bakom ryggen håller in bältet, som är en aning för stort. Resten är inte nytt och inte från Acne. De svarta herrskorna (med broguemönster, gillar det!) från Bonaparte är mycket sköna.

3 kommentarer:

  1. Yeah, va kul att se din dagens Mrs J!!!! Supersnyggt, vill genast copykatta, vill ha skärpet!!! Strumpsen har jag redan! Instämmer i ditt resonemang ang outfitbilder. Gudarna ska veta att mina är duktigt spontana... haha

    SvaraRadera
  2. Strumpsen är tyvärr på upphällningen, har nagellackat ihop ett hål vid ena stortån. Det kanske blir fler dagens framöver. Funderar på flickr för det ändamålet.

    SvaraRadera
  3. Skitcool outfit. Bra mix av färger.

    SvaraRadera