måndag 16 augusti 2010

200 vattenballonger på ett dygn

Här vattenkrigas för fullt, trots att sommaren inte längre är fullt så varm. Grabbarna har gjort av med tvåhundra vattenballonger sedan igår eftermiddag. Kul har de, men tysta är de inte. Det gamla fula plastbordet har ställts på kant och används som skydd. Om man petar bort plastplutten för parasollhålet får man dessutom ett perfekt hål att skjuta vattenpistol genom. Igår strök rabarbern med. Den planterades för bara några dagar sedan. Nu har den bara ett enda ynkligt litet rabarberblad kvar.

Barn nr 1 och 2 var rätt desperata efter fler vattenballonger. De fick pengar till två påsar vattenballonger OCH en tidning till mig. Så cyklade de iväg. Vad de återvände med? Tre påsar vattenballonger och ingen tidning. Vafalls!? "Asså jomen Ica hade inte den tidningen så då köpte vi tre påsar vattenballonger istället och sen ba så kollade vi på kiosken men då var ju tidningen för dyr så pengarna räckte inte...".

4 kommentarer:

  1. Sensmoral: never ever trust a waterballonwarrior! :D

    SvaraRadera
  2. Exakt! Borde egentligen ha vetat bättre. En gång när jag var liten skickade mamma mina småsyskon att köpa glass från glassbilen. Hon hade ont om växel och skickade en stor slant. De skulle bara köpa typ ett paket glasspinnar, men kom hem överlyckliga över att pengen räckt till MYCKET mera glass!

    SvaraRadera
  3. Killar i alla åldrar brukar vara väldigt påhittiga när det kommer till ballonger, vatten och pangpang ;-)

    SvaraRadera
  4. Tom de gamla romarna visste ju detta! Sunt pueri, pueri pueri puerilia tractant. http://www.ealasaid.com/quotes/latinser.html

    SvaraRadera